3 tips voor de beste computer en workstation voor jou.


Social media tips / maandag, januari 28th, 2019

Als ondernemer moet je veel keuzes maken en de meeste hebben met geld te maken. Zal ik een investering doen of toch nog even wachten? Ga ik voor die fancy computer of toch liever voor de goedkope? Allemaal vragen die op je afkomen bij het kiezen van de juiste workstation voor jouw bedrijf.

Inmiddels ben ik er wel achter dat je bij sommige investeringen moet gaan voor kwaliteit en een goed advies. Ik ben hoog sensitief en daardoor best snel afgeleid.  Zo irriteerde ik me enorm aan het gezoem van mijn oude computer, hoe langer ik erachter zat hoe harder hij moest afkoelen. Hoog tijd voor een nieuwe en snellere workstation.

Ik heb 3 tips voor je die mij geholpen hebben bij de keuze voor een nieuwe computer.

  1. Laat je goed adviseren, hoe uitgebreider het advies, des te beter jij kunt werken.
  2. Zoek een leverancier die ook bereikbaar is NA de aankoop!
  3. Maatwerk is key.

Met deze tips ben ik op zoek gegaan naar een goede leverancier en kwam ik uiteindelijk uit bij Ikbenstil.

Ikbenstil ontwerpt en produceert computers: workstations, industriële pc’s, fanless pc’s, MDT-systemen, servers, render farms, trading pc’s en office pc’s voor overheid, beursgenoteerde bedrijven, het MKB, kleinbedrijven maar dus zeker ook voor particulieren. In bijna alle gevallen als maatwerk oplossing.

Wat ik een fijne gedachte vind is dat wanneer mijn bedrijf verder groeit en ik wil uitbreiden, Ikbenstil mijn gereedschap kan aanpassen aan mijn onderneming en ik mij niet hoef aan te passen aan mijn workstation!

Er zijn dus een hoop factoren waar je allemaal rekening mee kan houden als je een goede computer wilt kopen die perfect bij je past. Om deze juiste computer te kiezen werden mij onder andere de volgende vragen gesteld, bedenk jij vast je antwoorden.

  • Waar ga je de computer gebruiken?
  • Wat wil je met de computer gaan doen?
  • Wat is je budget?
  • Welke programma’s heb je zeker nodig?

Ik wens je veel sterkte bij je keuzes, laat je niet te veel verleiden door de prijs en het uiterlijk. Het gaat om de inhoud die telt ; )

Liefs Ilse.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *