De nieuwe vragen sticker op Instagram stories, zo gebruik je hem optimaal.


Instagram, Social media tips / donderdag, augustus 16th, 2018

Instagramstories worden nu veel interactiever met de nieuwe vragen sticker!

Hoe werkt die nieuwe vragen sticker?

Het toevoegen van een vraag sticker aan je Instagram-verhaal is net als het toevoegen van een ander soort interactieve sticker zoals bv de GIF, het gaat gewoon om een ​​paar stappen.

Begin door op de stickerknop te tikken nadat je een foto of video hebt geüpload naar Instagram Stories.

Selecteer de nieuwe vraagsticker en typ vervolgens uw vraag. Je zou bijvoorbeeld kunnen schrijven, “Ik beantwoord je Instagram vragen… stel me vragen!” Zodra je je vraag hebt geschreven, plaats hem waar je maar wilt en deel hem met je stories. Je kunt ook de achtergrond van kleur veranderen.

Wanneer iemand je verhaal bekijkt, kunnen ze antwoorden door op de sticker te tikken en vervolgens een vraag typen aan je (ze kunnen zo vaak als ze willen een vraag versturen, rechtstreeks vanaf de sticker).

Je kunt ook reageren op de vragen van mensen door op een vraag te tikken, je reactie te typen en deze als een nieuw verhaal te delen. Houd er rekening mee dat wanneer u de vraag van iemand deelt, de foto en gebruikersnaam niet worden weergegeven

En dat is het!

Samen met polling-stickers en de nieuwe emoji-schuifknop, geven vragen stickers je nog een gemakkelijke manier om met je volgers om te gaan – en het is perfect voor bedrijven!

Of je nu feedback op je producten wilt verzamelen of ideeën wilt crowdsourcen, vragenstickers bieden een geheel nieuwe manier om met je Instagram-publiek in contact te komen! Je opent het gesprek met je klanten en kan erachter komen wat je volgers leuk vinden.

Wat vind je van de nieuwe functie, heb je hem al gebruikt of is het nog niet beschikbaar met jouw account? Dat kan gebeuren, wellicht heb je de laatste versie nog niet gedownload en anders is het gewoon een kwestie van geduld hebben.

Heb je hulp nodig met het bedenken van leuke posts voor je stories op Instagram, neem contact op met me dan bedenken we een leuk marketing plan, ik hoor graag van je.

You can buy the “you grow girl”pot here.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *