DIY workshop i.s.m. Bosch.


Interior / donderdag, september 20th, 2018

Afgelopen dinsdag volgde ik een DIY workshop i.s.m. Bosch en georganiseerd door Tanja van Hoogdalem & Marij van My Attic. De locatie was ook zo tof Het Houtse Meer, aan de bosrand en met uitzicht op het water. We hadden super geluk met het weer ! Toen ik aankwam stond het ontbijt al klaar, kijk dan wat een lekkers!

Nadat we met iedereen kennis gemaakt hadden, volgde er een (veiligheids) instructie door Tanja & Marij en leerde we hoe het nieuwe product van Bosch werkt: de PushDrive een handige accu schroevendraaier waarmee je met weinig moeite (je hoeft alleen te duwen) een schroef in bijvoorbeeld hout kunt draaien. Zo tof dat we hem aan het eind cadeau kregen, ik ga hem zeker vaak gebruiken, je weet ik ben gek op d.i.y. zie hier een eerder project.

Handzaam apparaatje hoor die PushDrive en wat paste mijn blouse leuk bij het fotohoekje, zie onderste foto. Iedereen had zijn eigen werkbank waar hij/zij aan kon werken. We kozen een mooie gloeilamp met leuk snoer en een hip plantje uit, zie straks het eindresultaat en je begrijpt gelijk waarom.

Tussen het klussen door hadden we een pauze en werden we getrakteerd op een heerlijke barbecue aan een mooie lange tafel met leuke styling, spotten jullie mijn eigen naam kaartje.  Hapjes in overvloed zoals je ziet!

Ik zat eigenlijk al vol van alle lekkers maar oef die mini magnum, hou op met me! Na de lunch gingen we aan de slag met alle machines van Bosch en natuurlijk een beetje hulp van het Bosch team.

Zie hier onder het resultaat, mijn zwevende wandplank met lampje en plantje.  Bosch bedankt voor de super leuke dag en de fantastische goodiebag, eindelijk eentje die de mannen hier in huis ook leuk vinden ; ).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *