Eindelijk een waardevol handboek voor de influencer.


Influencer marketing / donderdag, augustus 23rd, 2018

Spannend nieuws….Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt, de afgelopen 2 maanden was ik wat minder vaak in beeld op social media. Ik ben namelijk een handboek aan het schrijven voor influencers! Waarom nu juist een handboek voor de influencer?

Zoals je wel gemerkt hebt, influencer marketing is booming. Voor bedrijven is er al veel informatie beschikbaar,  hoe je  influencers kunt inzetten voor je marketing doeleinden. De meeste grote bedrijven hebben vaak een eigen PR- marketing team onder hun dak dat alles regelt. Maar voor de influencer zelf is er nog maar weinig informatie beschikbaar.

Niemand weet precies hoe en op welke websites de influencer van de toekomst zijn brood verdient. Maar één ding is zeker: influencer marketing is here to stay.

Ik merk dit ook geregeld tijdens mijn social media trainingen, daar krijg ik nogal eens de vraag, “ik ben benaderd door een merk, maar ik weet niet wat ik moet antwoorden” of “Hoe kom ik aan opdrachten, waar zeg ik ja of nee tegen en word ik wel eerlijk beloond”.

Dus als  influencer marketing iets is waar je over na zit te denken, maar je weet niet waar te beginnen, of wanneer je ongepland benaderd wordt door merken met de vraag of jij hun producten wilt promoten, dan is mijn handboek van waarde voor je.

In mijn handboek deel ik inzichten en belangrijke learnings, ik geef je hands-on tips en tricks, deel ervaringen van grote influencers en grote merken &  adviesbureaus geven adviezen.

De onderwerpen die o.a. aan bod komen in het handboek:

  • wat is een influencer
  • tot welke groep influencers kan jij ingedeeld worden
  • 25 influencer marktplaatsen om je bij aan te melden
  • reclamerecht
  • do’s & dont’s, wat verwachten opdrachtgevers van een review
  • hoe schrijf je een goede pitch als influencer
  • mediakit
  • let’s talk about money
  • nep volgers

Dus als  influencer marketing iets is waar je over na zit te denken maar je weet niet waar te beginnen, of wanneer je ongepland benaderd wordt door merken met de vraag of jij hun producten wil promoten, dan is dit handboek van waarde voor je.

Kortom ben jij op zoek naar hands-on tips en tricks om zelf productief te werken om zo interessante social influencer opdrachten binnen te halen. Kan je niet wachten en wil je een pre -order plaatsen mail dan even naar info@ilsewitjes.com en anders staat het handboek binnenkort in de shop.

Wil je op de hoogte blijven over de vorderingen en lancering schrijf je dan hier in 

Ilse.

4 Replies to “Eindelijk een waardevol handboek voor de influencer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *