Fiat500 F oldtimer huren

Je trouwauto is toch wel de ‘kers op de taart’ wanneer het gaat over het organiseren van je bruiloft. Het is vaak het eerste en het laatste moment, waarin je gasten, jullie je te zien krijgen.

Hoe leuk is het om een spetterende entree te maken, in een schattig klein oldtimer FIAT500 autootje met open dak. En bedenk eens hoe het eruit ziet wanneer jullie weg rijden met een sliert blikjes achter je aan!

Super leuk om zelf te ervaren hoe het is om in een oldtimer te rijden, klein zei je? Zeker niet, tenzij je niet langer bent dan 2 meter dan pas je er prima in en anders kan het dak natuurlijk ook nog open ; ) Kom eens kennismaken en proef zitten. Ons eerste Fiatje kochten we ruim 20 jaar geleden, inmiddels is de collectie uitgebreid met een tweede oldtimer. Meer inspiratie over onze Fiat500 vind je op onze Instagram pagina.

Ken je de blikjes traditie? Je hebt de blikjes traditie vast wel eens gezien in het echt of op een foto: de rammelende blikjes achter de trouwauto. Maar weet je eigenlijk ook waar deze traditie vandaan komt? Deze blikjes moeten het bruidspaar beschermen tegen boze geesten die het geluk tegen willen houden. De boze geesten werden afgeschrikt door het geluid van de kletterende blikjes.

Wij leveren verschillende driewielers voor ringdragers die je apart van de autohuur kunt boeken.

Onze Fiat 500 is geschikt voor elk evenement, de prijzen zijn dan ook afhankelijk van de gelegenheid. Let op! Wij verhuren alleen in Nederland, provincie Gelderland of daar dicht in de buurt. Vraag een offerte aan via mail: info@ilsewitjes.com

Gala feest, opening van een winkel, verjaardag, jubileum je kan het zo gek niet bedenken, wij denken graag met je mee.

  • De FIAT 500 wordt afgeleverd met een volle tank benzine en moet ook weer volgetankt afgeleverd worden.
  • Heeft u geen chauffeur/rijbewijs of geen zin om zelf te rijden dan kunnen wij een chauffeur leveren, vraag naar de mogelijkheden.
  • Een proef zitten en bezichtigen mag altijd, mail ons voor een afspraak. info@ilsewitjes.com