Inspiratie trend tour, art & design museum Voorlinden.


Uncategorized / woensdag, april 4th, 2018

Onderdeel van onze Inspiratie Trend Tours zijn bezoeken aan musea, afgelopen week bezochten we Museum Voorlinden in Wassenaar, zeer de moeite waard voor jong en oud.

Museum Voorlinden verbindt mensen, kunst, natuur en architectuur.

Missie

In museum Voorlinden krijgen moderne en hedendaagse kunst betekenis voor een breed samengesteld (inter)nationaal publiek. Het museum heeft voor ogen een ontmoetingsplaats te zijn waar mensen graag willen vertoeven. Voorlinden wil een oase van rust zijn in de drukke randstad waar mensen zich kunnen verwonderen en laten verrassen. De totaalbelevenis van kunst, natuur en architectuur staat centraal in de manier van presenteren en het benaderen van de bezoekers.

Museum Voorlinden verzamelt, presenteert, bewaart, beheert, conserveert, restaureert en publiceert moderne en hedendaagse kunst, in en buiten het eigen gebouw.

Tijdens onze Inspiratie Trends Tour #ITT gaat u mee om niet ‘in’ je zaak, maar ‘aan’ je zaak te werken!

Ze zeggen, de inspiratie ligt op straat.., maar waar?

Trendwatching wordt steeds vaker door ZZPers en organisaties gebruikt bij het bepalen van de strategie, in innovatietrajecten en bij het ontwikkelen van concepten voor producten of diensten. Hier kunt u als inkoper, sales manager, designer, marketeer, retailer of strateegje voordeel mee doen door erop in te spelen met uw product of concept. Ideeën ontstaan tijdens onze tours!

Weten wanneer de volgende trend tours plaatsvinden ? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Aanmelden Nieuwsbrief

 

10 Replies to “Inspiratie trend tour, art & design museum Voorlinden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *