3 gratis Instagram stories templates.


Instagram, Social media tips / donderdag, maart 15th, 2018

Drie gratis Instagram templates voor ZZPers.

In deze blog vertel ik je hoe zelf heel makkelijk templates kan maken voor je Instagram stories. Super leuk om te doen en helemaal hip & happening.

Zoals je wellicht al gemerkt heb, zijn stories op Instagram (mijn verhaal) super populair. Mijn advies is dan ook om stories een onderdeel van je social media strategie te laten zijn.  Het voordeel van stories, in vergelijking tot het plaatsen van content in je feed, is dat je kan afwijken van je stijl. Met stories kan je bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen geven, daar is je publiek vaak erg in geïnteresseerd.

Ik ben gek op stories maken, met mij wereldwijd nog 300 miljoen anderen.  Ben jij ook aan het experimenteren met  een #poll #gifjes (tijdelijke uitgeschakeld) #geotags (heel belangrijk) en stickers? Helemaal hip & happening zijn de Instagram templates waarop vragen staan die je volgers kunnen invullen. Mijn gratis templates kan je gebruiken als FAQ en opslaan in je favorieten, super handig.

Wil jij drie gratis templates ontvangen waarmee je meer interactie krijgt met je volgers ?

Check je mailbox.

Feitjes: stories duren max 15 sec, het formaat van een afbeelding in je verhaal is 1080 X 1920, swipe up link krijg je vanaf 10K volgers

Ik geef je als bonus ook nog een website waar je gratis hele toffe templates kan maken.  Je kan ook de site  Canva gebruiken maar ik werk zelf liever met Easil , tag me in je stories zodat ik kan zien wat jullie gemaakt hebben, ik ben erg benieuwd.

Vind je het lastig om filmpjes voor je stories te bedenken of maken ? We kunnen samen een strategie maken voor Instagram. Je krijgt dan een hele lijst met ideeën om content te maken voor je account en we bedenken een goed script voor je stories. je kan nog tot 28 maart meedoen aan de  winactie  voor een gratis analyse, als je niet kunt wachten neem dan contact op via een DM op Instagram of mail naar info@ilsewitjes.com

Liefs Ilse.

 

Instagram Story Templates by www.ilsewitjes.com
Design free Instagram templates.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *