Nike Air Max 90 fan.


Fashion, Lifestyle / maandag, juni 17th, 2019

Ik weet het nog precies, de eerste keer dat ik kleedgeld kreeg en echt zelf kon kiezen wat ik kocht, het werden Nike sneakers. Ik was zo’n puber die echt spaarde voor iets speciaals, zo was er bijvoorbeeld de leren broek van Diesel, liefde op het eerste gezicht, maar helaas 500 gulden..

Het geluk was dat ik super dun was en dus bijna niemand mijn maat had, ik ben denk ik 25x terug naar de winkel geweest en maar wachten op de sale. Met de 20% korting was ik er natuurlijk nog niet en de 50% sale die volgde redde ik financieel niet. Volgens mij werd de eigenaar gek van me en heeft hij de broek uiteindelijk voor 105 gulden aan me verkocht, ik stond te janken in de winkel.

Zo ging het ook ongeveer met met eerste Nike schoenen, ze waren volledig goud en ik viel als een blok voor ze, samen met mijn vriendin sparen en ja hoor weer wachten op de sale. Ik kocht de gouden en zij de zilveren. Beide hebben schoenen niet kunnen weggooien, ze worden bewaard als aandenken en heel af en toe doe ik ze nog wel eens aan. Zie hier mijn ‘first one’ en mijn ‘new one’ bedenk dan ook even dat de bovenste 20 jaar oud zijn…

Mijn laatste aankoop (en inmiddels trouwe fan van dit model) zijn een paar Nike Air Max 90, gekocht bij favoriet Sportshowroom.
Tegenwoordig ga ik voor meer kleur, maar hou nog steeds van aparte en gekke combinaties.

Het leuke aan de Nike Air Max schoenen is toch wel dat je ze eindeloos kunt combineren. Voor ieder persoon en voet is er wel een model te kiezen.  Sommige designs zijn zo tijdloos dat ik na een periode een model niet gedragen te hebben ze een jaar later weer herontdekt.  Nooit weg doen dus wanneer je er even op uitgekeken bent!

In de loop van de jaren is mijn maat van 38 naar 39 veranderd, het zal de leeftijd wel zijn, haha. Voordeel is dan ik dus weer opnieuw kan gaan inslaan. Deze zomer kies ik voor Nike Air’s met tinten roze, ik combineer de met een sportieve look, maar draag ze zeker ook zakelijker naar mijn werk.

Lastige aan Nike is dat ze zoveel keuze hebben en ik slecht kan kiezen, er staan zoveel modellen op mijn wishlist, bijvoorbeeld deze:

product foto
product foto

Het leuke aan deze sneakers is dat leeftijd geen rol speelt, zo dragen mijn dochter van 14 & 16 ook mijn sneakers (en ik die van hun sst). Ik draag ze met een sportieve look met jeans en een sweater, maar de gouden heb ik ook wel eens naar het werk gedragen onder een pak. Zie ik er toch netjes uit zonder tuttig te zijn met hakken.

Het is nu alleen nog even wachten op mijn zoon van 10 hij heeft bijna mijn maat en dan mag hij ook online gaan shoppen. Ik ben zo benieuwd wat hij gaat kiezen, gelukkig houdt hij ook van een beetje gewaagd en kleur dus dat komt wel goed.

Ik ben erg benieuwd naar wat jou favoriet is, kies jij ook voor kleur en gekke combi’s of ben je meer van het veilige effe wit of zwart/

Liefs Ilse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *