Publicatie van ons kersthuis in magazine Casa Facile, Italië.


Interior / woensdag, februari 21st, 2018

Ons huis in kerst sfeer, gefotografeerd door de geweldige Peggy Jansen fotografie, te zien in het Italiaanse interieur magazine Casa facile.

Voor de styling gebruikte ik het thema DIY, ik laat zien dat je met een klein budget toch kan zorgen voor een leuke kerst sfeer. Zo maakte ik met de kinderen zelf kussens die we met zelfgemaakte stempels bedrukte, maar ook theedoeken, ook leuk voor december cadeautjes. Daarnaast heb ik leuke quotes in het thema kerst van Pinterest gehaald, uitgeprint en ingelijst.

Omdat we praktisch IN het Sonsbeek park wonen, heb ik het geluk dat ik heel veel kerst groen uit het park kan halen. Ik ga vaak met grote tas en snoeischaar het bos in, zo kan je leuke decoratie zoals takken met rode besjes, mos en kerstboom takken vinden om te gebruiken als tafelstyling of op de schouw. Kinderen vinden kerst stukjes maken ook altijd leuk, bij de Action vind je van allerlei deco spul voor erin. Boven de schouw hangt een slinger van witte sterren van karton, uitknippen en onder de naaimachine met wit garen aan elkaar stikken, zo krijg je een leuke slinger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *