Workshops en trainingen.

Naast het organiseren van informatieve trainingen en workshops over social media organiseer ik ook creatieve workshops.  Om ook eens ‘aan’ je bedrijf te werken ipv ‘in’ je bedrijf. Ervaring leert dat het je weer verse inzichten geeft om eens vanaf een afstand naar je bedrijf te kijken. Verwen jezelf met de broodnodige me-time om vervolgens energiek weer richting huis te vertrekken.

Bekijk snel het huidige aanbod.

Heb je wel eens het gevoel dat wanneer  je Instagram opent je geen idee hebt wat je moet plaatsen? En voel je je soms zo verloren dat je maar helemaal niets post?
Je bent niet alleen! En het is ook nog eens heel leuk om je social media skills te verbeteren.

De kans is groot dat de content die je op zo’n moment snel  maakt, niet je beste post zal zijn. Als je in een opwelling een bericht probeert te verzinnen, of plaats je om maar wat te posten, in plaats van  je te houden aan je bedachte strategie.

Ik ben nog steeds van mening dat je naast, het lezen van informerende blog en e-books, we niet zonder een “real life workshops” kunnen. Heb je interesse om eens 1 op 1 of in een groep gelijk gestemde alles over Instagram of Pinterest te leren, twijfel dan niet om contact met me op te nemen zo kunnen we samen aan je skills werken.

 

Alle 4 resultaten

 

0